tylko Bombel ma 3.2 i z tego co czytałem coś tam musiał zainwestowaćTomas_M5 pisze:bombel dał za ładnego 30, mysle ze wiecej to juz przesada za 3.0. ja ogłaszałem naprwade sliczne doinwestowane 3.2 coupe za 48 i wszedzie słyszałem ze to zabójstwo.

tylko Bombel ma 3.2 i z tego co czytałem coś tam musiał zainwestowaćTomas_M5 pisze:bombel dał za ładnego 30, mysle ze wiecej to juz przesada za 3.0. ja ogłaszałem naprwade sliczne doinwestowane 3.2 coupe za 48 i wszedzie słyszałem ze to zabójstwo.
Nie, nie kolezko. 3,0 jest rowniez narazone na obrot panewek i jest wiele przykladow na to, wiec nie ma zaleznosci pomiedzy pojemnoscia a usterkowoscia silnika. Uwazam, ze w 95% to wina uzytkownika niestety.Dino444 pisze:No to miedzy 3.2 a 3.0 jaka roznice mozna zaspiewac??? w 3.2 chyba wiecej jest tego prawdopodobienstwa ze sie wys... (zreszta bez urazy ale mamy przyklad) ale to tylko moja opinia. ale wiele tez zalezy o ile nie wiekszosc jak sie autko uzytkuje. podsumowujac M to zawsze M i kto je szanuje ten gasi wiele usmiechow z twarzy:) pozdro!
Ok zgoda ale co z vanosem i SMG w 3.2 czy to nie jest wadliwe??? nie chce sie wymadrzac bo nie mam zaplecza mechanicznego za soba niestety ale wydaje mi sie ze pomijajac te nieszczesne panewki to wlasnie to sa te inne elementy ktore sa narazone na uraz. Jezeli sie myle to poprawcie mnie a podejzewam ze cos pokrecilemBombel pisze:Nie, nie kolezko. 3,0 jest rowniez narazone na obrot panewek i jest wiele przykladow na to, wiec nie ma zaleznosci pomiedzy pojemnoscia a usterkowoscia silnika. Uwazam, ze w 95% to wina uzytkownika niestety.
mozesz to rozwinąć?? piszez z własnego doswiadczenia czy na podstawie plotek?Bombel pisze: A SMG w E36 to kibel, wiec zbedna dyskysja
80-90 tys. z przebiegiem 60-80 jak sie poszuka. mozna pewnie taniej ale trzeba czekac na okazje. z pzrebiegiem 150-200 po lifcie to i za 50-60 da sie wyrwac.Pawlo M-Power pisze:za ile można kupić ładną M5 E39 z 2001 lub 2002 roku i żeby miała nieduży przebieg
no nie, ale ja szukam takiej idealnej, mam swój typ.Pawlo M-Power pisze:nie musi być TV aby chodziła tak jak powinna
Glownie na podstawie plotek i kolejnych kiloemtrow przejechanych w e46 z SMG II zakladam, ze SMG I musi byc kiblemTomas_M5 pisze:mozesz to rozwinąć?? piszez z własnego doswiadczenia czy na podstawie plotek?Bombel pisze: A SMG w E36 to kibel, wiec zbedna dyskysja